Vilken årstid vill du gifta dig?

Jag har alltid vetat att jag en dag vill gifta mig. Jag vill ha ett stort kyrkobröllop med en hejdundrades fest efteråt. Jag blev ju singel förra året men drömmarna om att gifta mig har jag inte släppt. Min dröm är att ha ett bröllop i Stockholm men däremot har jag aldrig lyckats att bestämma mig för vilken årstid.

Det första man tänker på är såklart ett sommarbröllop. Det finns det många fördelar med ett bröllop på sommaren. Framför allt väder och natur. Jag skulle inte gifta mig på sensommaren utan snarare i juli när syrenerna blommar och naturen är som grönast.

Våren är den enda årstid jag faktiskt har kunnat uteslutit att gifta mig under. Slask! Förstörd klänning, brun natur ja allt är brunt.

Hösten är ett alternativ eftersom naturen står i brand! Det lockar ju såklart till roliga dekorationer med höstlöven men även rönnbär och liknande. Snygga bröllopsbilder blir det också.

Vinterbröllop är något särskilt. Hästsläde och ljus som lyser upp i mörkret. Alla brudar ser ut som vackra isprinsessor. Jag ska avslöja att det inte är en slump att Elsa från Frost är alla barns favvoprinsessa. Vem vill inte vara gnsitrande vacker som en äkta isprinsessa på sin bröllopsdag? Att kunna ha ett vinterbröllop med snö är ganska unikt för Sverige.
vi
Ja lite tankar så här i min ensamhet denna söndag. Vilken årstid skulle du helst vilja gifta dig?

Leave a Reply