Min nya sambo

Jag vet att jag alltid lovordar singellivet sedan det tog slut mellan mig och mitt ex. Fast med handen på hjärtat kan jag erkänna att många gånger saknar jag någon att gosa med. Fast nu har jag löst det problemet. Jag har skaffat valp, eller lånat, jag är typ fodervärd! Världens sötaste lilla goklimp som inte fått den bästa starten i livet. Jag hade egentligen gått och tänkt skaffa en fralla (fransk bulldog).
fb

Fast sedan kom den här chansen upp och det var ju bästa lösningen för oss båda. Jag har aldrig tagit hand om en valp innan men än så länge går det bra. Han äter sitt valpfoder, busar och sover. Precis som jag inbillar mig att det ska vara. Jag läste på innan han kom hem om valpar mat och annat som är viktigt för att ta hand om en hund på bästa sätt. En sak som är väldigt bra är att det finns startpaket att köpa. Som ett nybörjar kit där man får hem allt som behövs när man blir med valp. Det är valpmat ( både valpfoder och blött foder), en leksak och såklart några godisbitar. När det gäller valp mat är det viktigt att det är bra och fina råvaror. Det är det såklart alltid men just en valp behöver extra mycket näring eftersom den växer. Sedan så har jag medvetet valt bort foder med korn och soja eftersom de kan framkalla allergier. Mitt startkit köpte jag på www.olivers-petfood.se.

Det är verkligen så skönt att ha sällskap igen. Hundar är fantastiska. Mycket bättre än en sambo med två ben!

Leave a Reply