Dags att starta ett nytt liv?

Idag är en sån där dag som jag verkligen drömmer mig bort och längtar efter ett annat liv. Egentligen är jag relativt nöjd med mitt liv, jag har allt jag behöver, fina vänner, tak över huvudet, helt ok ekonomi och fritidsintressen. Men… tänk om man bara skulle kunna byta miljö och liksom börja om på något sätt. Är inne och kolla på alla fina boenden runt hela Sverige hos HusmanHagberg och drömmer mig bort till olika bostäder och områden. Kanske det är för att de tar så fina bilder, men allt jag hittar på den där sidan verkar vara rena paradiset. Skulle jag till exempel trivas med att bo nära havet, eller kanske jag borde satsa på långt inne i skogen? Eller, en fin lägenhet mitt inne i en vacker stad kanske är bäst egentligen? Nej, jag tror jag får börja med att göra om lite här hemma istället för att få lite förändring, men en dag kanske jag packar mina väskor och flyttar…

Ett vackert hus vid en sjö

Leave a Reply